Ads

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η αγάπη τα πάντα μπορεί: πώς μεταμορφώνεται ένα φοβισμένο ζώο με μια αγκαλιά (βίντεο)



Ένα πολύ φοβισμένο σκυλάκι, η Έντι, που φοβόταν ακόμα και το λουρί,  θα θανατωνόταν σε καταφύγιο αδέσποτων στις 2-10-2010. Μια εθελόντρια, που δεν ήθελε να συμβεί αυτό, ζήτησε να εξετάσει και να αξιολογήσει το σκυλί ένας κτηνίατρος.



Το βίντεο που θα δείτε αποτυπώνει τη σκηνή στην κλινική. Το σκυλί δεν μπορεί να βγει από το κλουβάκι του από τον φόβο του, ενώ κυριολεκτικά ουρλιάζει όταν προσπαθούν να του βάλουν λουρί. Από τον φόβο του του φεύγουν οι ακαθαρσίες του. Ποιος ξέρει τι πέρασε στη ζωή του;




Τότε πιάνουν αμέσως την Έντι αγκαλιά και τη χαϊδεύουν για να ηρεμήσει. Με λίγα χάδια καταλαβαίνει ότι δεν θα  την πειράξουν, ότι δεν είναι σαν τους άλλους ανθρώπους που γνώρισε και αφήνεται στη φροντίδα τους. Αρχίζει να κουνά την ουρά, να γυρνά ανάποδα για χάδια στην κοιλίτσα, παραδομένη. ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ξανά τους ανθρώπους παρά τα όσα πέρασε!



Αρχίζουν το κούρεμα και ακόμα και τότε κουνά την ουρά της. Ξεφορτώθηκε τους κόμπους και κάνει απίστευτα χάδια και νάζια στον άνθρωπο που τη βοήθησε. Δεν θυμίζει σε τίποτα το σκυλάκι που ούρλιαζε πριν από λίγα λεπτά!






Adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου