Ads

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Εξαφάνισε τα γατάκια που υιοθέτησε!

Η Ακριβή Κατηφόρη εκ μέρους του φιλοζωικού σωματείου «Αδεσποτολόγιο» απευθύνθηκε στη εισαγγελέα Ζώων Αθηνών, Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, προκειμένου να καταγγείλει την εξαφάνιση περισσότερων από 10 γάτων. Αυτά τα ζώα ενδεχομένως και περισσότερα υιοθετήθηκαν το ένα μετά το άλλο από τον Γ.Α. ο οποίος εμφανιζόταν ως κάτοικος της οδού Γουναράκη στον Νέο Κόσμο από τον Σεπτεμβρίου 2011 έως τον Μάρτιο του 2012.

Ο Γ.Α. ζητούσε ένα γατάκι (κάθε φορά) για υιοθεσία κυρίως μέσω facebook και για να παραλάβει το ζώο τις περισσότερες φορές υπέγραφε και συμβόλαιο υιοθεσίας.



Όταν όμως εκείνοι, που του είχαν δώσει τα ζώα, τον έπαιρναν τηλέφωνο, για να μάθουν πως είναι τα ζώα εκείνος αρχικά αναφέρονταν σε αυτά με γενικότητες ενώ στη συνέχεια ή δεν απαντούσε στις κλήσεις ή άλλαζε αριθμούς τηλεφώνου.

Αρκετοί φιλόζωοι τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία, η οποία αν και πήγε στο σπίτι του εκείνος δεν εμφανίστηκε.

Όσοι εκ των φιλόζωων τον επισκέφθηκαν σπίτι του διαπίστωσαν, ότι τα γατάκια, που του είχαν δώσει έλειπαν. Για να δικαιολογηθεί έλεγε, ότι τα χάρισε σε φίλους ή στη νύφη του, αφού του τα ζήτησαν, ενώ τα συμβόλαια υιοθεσίας, που είχε υπογράψει, το απαγόρευαν.

Κάποια στιγμή, όταν οι περισσότερες γυναίκες, που είχαν αναμειχθεί σε αυτές τις υιοθεσίες, ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους διαπίστωσαν, ότι σε όλες έλεγε παρόμοιες δικαιολογίες και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, αφού τα ζώα παρέμεναν άφαντα.


Μάλιστα τον επισκέφθηκαν – αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις τους – στη ημιυπόγεια κατοικία του επί της οδού Γουναράκη και εκεί βρήκαν μόνο ένα από τα γατάκια, που του είχαν δώσει, το οποίο και πήραν πίσω, για όλα τα υπόλοιπα είπε και πάλι ότι είτε δόθηκαν σε φίλους ή ήταν στον κτηνίατρο…..

Δημοσιεύτηκε σήμερα στο Tromaktiko


1 σχόλιο: