Ads

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Τα δάκρυα της Σούρι Κρουζ για ένα κουτάβι που η Κέιτι Χολμς δεν ήθελε να της αγοράσει


Κοιτάξτε την έκφραση της Σούρι όταν η Κέιτι της δίνει το χερι για να φύγουν. Από νωρίς δείχνει το υποκριτικό της ταλέντο.

Δεν γνωρίζω πώς η Κέιτι Χόλμς και η κόρη της Σούρι Κρουζ βρέθηκαν σε κατάστημα πώλησης κατοικιδίων στην Νέα Υόρκη. Το σίγουρο είναι ότι στο κατάστημα συνέβηκε  ένα μικρό οικογενειακό δράμα. Η μικρή Σούρι ερωτεύτηκε αμέσως ένα κουτάβι, ανάμιξη μαλτίς και γιορκσάιρ. Δεν ήθελα με τίποτα να το αποχωριστεί. Η μάνα, όμως, ήταν ανένδοτη. Ποιος ξέρει; Ίσως την τελευταία στιγμή να θυμήθηκε την περίπτωση της Τζένιφερ Άνιστον, που υιοθέτησε ένα κουτάβι από καταφύγιο και έγινε πρωτοσέλιδο θέμα στις τηλεοράσεις. Ίσως εξ αρχής να μην ήθελε σκυλάκι και παρασύρθηκε στο κατάστημα από την Σούρι. Λύγισε στην αρχή και δεν χάλασε το χατίρι του παιδιού, μετά όμως ξαναβρήκε τις αντοχές της. 


Στο ταξί μέσα η Σούρι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ένα γοερό κλάμα

Η Σούρι, παιδί μεγάλων ηθοποιών όπως είναι η Κέιτι Χολμς και ο Τομ Κρούζ, δεν δυσκολεύτηκε να παίξει το ρόλο της θλιμμένης και απαρηγόρητης κόρης. Επιμένει, παίρνει δραματική έκφραση και στο τέλος ξεσπά σε κλάματα μέσα στο ταξί που τους έπαιρνε σπίτι. Η απελπισία της δεν διάρκεσε πολύ ευτυχώς. Την ίδια μέρα μάνα και κόρη ντυμένες στα ροζ εμφανίστηκαν δημόσια  ξέγνοιαστες και ευτυχισμένες.

Την ίδια μέρα, ντυμένες στα ροζ, μητέρα και κόρη φαίνονται να έχουν συμφιλιωθεί

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η αντίδραση των φιλοζωικών οργανώσεων ήταν άμεση. «Αν η Κέιτι ή η Σούρι ενδιαφέρονται για κατοικίδιο, έχουμε εκατοντάδες κουτάβια να τους προτείνουμε», δήλωσε η υπεύθυνη του τοπικού καταφυγίου.

Την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά, ο μπαμπάς Τομ Κρούζ έπαιρνε το ιδιωτικό τζετ για το Λος Άντζελες

πηγή:Daily Mail

1 σχόλιο: