Ads

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ένας γάτος για τη Γερουσία


Χανκ για τη Γερουσία

Ο Χανκ είναι ένας γάτος όπως τους άλλους, με μόνη τη διαφορά ότι είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές για την Γερουσία των ΗΠΑ. Το σύνθημα του είναι «Έξω οι άνθρωποι».


Χανκ
Μπορεί να σας φαίνεται αστεία η περίπτωση, αλλά δεν είναι. Οι άνθρωποι πίσω από τον γάτο είναι σοβαροί και άρχισαν μια έξυπνη καμπάνια εναντίον του κατεστημένου και της κυβέρνησης Ομπάμα, όπως θα δείτε και στο βίντεο. Ο Χανκ έχει την προσωπική του ιστορία. Είναι παιδί μονογονικής οικογένειας, του οποίου η μητέρα εργάστηκα σκληρά, επομένως γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες της ζωής.

Μαζί με τους κυβερνώντες τα σκάγια της κριτικής του παίρνουν όλους τους ανθρώπους. Τόση μεγάλη είναι η αγανάκτησή του για την αποτυχία της ανθρώπινης διακυβέρνησης! Οι αντίπαλοί του άρχισαν να τον παίρνουν στα σοβαρά. 

Οι άνθρωποί του αξιοποιούν πλήρως τη νέα τεχνολογία. Ο υποψήφιος τους έχει τη σελίδα του στο  facebook, επικοινωνεί μέσω twitter και υπερηφανεύεται ότι έχει μέχρι στιγμής αποκομίσει 24.000 «μ’ αρέσει» στη διαδικτυακή του σελίδα. Κατά πώς πάνε τα πράγματα, δεν θα αργήσει να ξεπεράσει τον αντίπαλό του, υποψήφιο του Δημοκρατικού κόμματος.

Ο Χανκ δεν θα εκλεγεί φυσικά. Κατάφερε όμως, εκτός από το να γίνει ο ίδιος γνωστός, να ταράξει τα νερά της πολιτικής ζωής στην πολιτεία του τη Βιρτζίνια. Έχει στριμώξει πραγματικά τον επικρατέστερο υποψήφιό του, ο οποίος έχει διαφοροποιήσει ήδη το προεκλογικό του πρόγραμμα για να αντιμετωπίσει την κριτική του Χανκ.

Στο φιλμάκι θα δείτε δείγμα της διαφημιστικής καμπάνιας υπέρ του Χανκ!

1 σχόλιο: