Ads

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

«Τα ζώα συντροφιάς ψηφίζουν Ομπάμα»


Σκύλος υποστηρικτής του Ομπάμα με τα χρώματα και τα σύμβολα του νυν προέδρου

Όλα τα σκέφτονται και τα αξιοποιούν οι επιτελείς της προεκλογικής εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα. Μέχρι τώρα άφησαν ήσυχα τα κατοικίδια. Τώρα τα επιστρατεύουν  στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τον  υποψήφιό τους να κερδίσει τη συμπάθεια και την αγάπη του κόσμου. Ελπίζουν ότι η τρυφερή και θετική διάθεση, που προκαλεί η θέα ενός τετράποδου, θα επηρεάσει τον ψηφοφόρο να έχει τα ίδια θετικά αισθήματα απέναντι στον υποψήφιο πρόεδρο.


Δεν υπάρχει αμφιβολία ποιον θα ψηφίσει αυτή η γάτα

Το 2008 ο Ομπάμα εξελέγη πρόεδρος με το γνωστό σύνθημα «Ναι, μπορούμε» (Yes, we can). Τώρα κάνει έκκληση στα φιλοζωικά αισθήματα των Αμερικανών. Το αποτέλεσμα είναι ακόμη άγνωστο. Δεν αποκλείεται οι αντίπαλοί του να γυρίσουν την καμπάνια εναντίον του. Δεν αποκλείεται, για παράδειγμα, να διερωτηθούν αν ρώτησε κανένας τα ζώα που προβάλλονται στις φωτογραφίες. Το σίγουρο είναι ότι οι φιλόζωοι στην Αμερική αυξάνονται και πληθύνονται. Διαφορετικά δεν θα είχε νόημα η εμπλοκή τους σε μια τόσο κρίσιμη εκλογική διαδικασία.

Υποκλίνεται στον Ομπάμα και στο νέο μήνυμα "Ναι, τα καταφέραμε!"

Όπως θα δείτε στην επιλογή των φωτογραφιών που σας παρουσιάζουμε σήμερα, όλα τα ζωάκια έχουν φορέσει  τα χρώματα και τα σύμβολα του Ομπάμα και απολαμβάνουν τη δημοσιότητα που τα βρήκε έτσι αναπάντεχα.


Όσο γίνεται πιο κοντα στον μεγάλο αρχηγό

Αδέλφια είμαστε τον Ομπάμα ψηφίζουμε



Προσθήκη λεζάντας


Πολύχρωμος υποστηρικτής του Ομπάμα


"Γαυγίζω για τον Μπαράκ"

1 σχόλιο: