Ads

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Η οικογένεια επανενώνεται μετά από τέσσερα χρόνια



Η Κάσι στο σπίτι μαζί με τους μικρούς της φίλους και την μητέρα τους Μπράντι
H μητέρα της Μπράντι της τηλεφώνησε για να της πει ότι δύο νέοι άνθρωποι βρήκαν ένα σκύλο που πιστεύουν ότι είναι η Κάσι, η σκύλα που είχαν υιοθετήσει πριν από 11 χρόνια από καταφύγιο και που εξαφανίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια.


«Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα» είπε η Μπράντι. «Στην αρχή παθαίνεις σοκ. Μετά αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι αυτό είναι το θαύμα που πάντα ήλπιζες να γίνει».

Η Μπράντι με τον σύζυγο και τα τρία τους παιδιά μπήκαν στο αυτοκίνητο και έκαναν ένα ταξίδι τριών ωρών για να φτάσουν στο μέρος όπου ήταν η Κάσι.

Η Κάσι με το κορίτσι της οικογένειας
«Όταν βγήκαμε έξω από το αυτοκίνητο και φωνάξαμε το όνομά της» συνέχισε η Μπράντι, «η σκύλα έτρεξε προς το μέρος μας και μας υποδέχτηκε με χαρά. Ήταν φανερό ότι μας αναγνώρισε. Πετάχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο και ήταν έτοιμη για το ταξίδι του γυρισμού».

Η οικογένεια της Μπράντι αποχωρίστηκαν την Κάσι προσωρινά, όταν η Μπράντι γέννησε το τρίτο της παιδί πριν από τέσσερα χρόνια. Την εποχή εκείνη η Μπράντι είχε πολλά να φροντίσει και προτίμησε να δώσει τη σκύλα στην αδελφή της, που τη γνώριζε και την αγαπούσε, μέχρις ότου οργανώσει καλύτερα το σπίτι της.

Όταν κάποια στιγμή πήγε να επισκεφθεί την αδελφή της και τη σκύλα, έμαθε ότι η Κάσι είχε εξαφανιστεί. Ήταν ευαίσθητη σκύλα και ο θόρυβος από γειτονικό εργοτάξιο την τρομοκράτησε. Όλοι μαζί άρχισαν τις έρευνες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τα χρόνια πέρασαν και η φωτογραφία της Κάσι κρεμόταν πάντα στον τοίχο. Πολλές φορές την ανέφεραν στις κουβέντες τους και έκαναν όλη την ίδια ευχή, να είναι καλά η Κάσι και να επιστρέψει κοντά τους

Η ευχή τους τελικά εισακούστηκε. Οι καλοί άνθρωποι που βρήκαν την Κάσι να περιπλανάται αδέσποτη την πήραν σε κτηνίατρο. Οι πληροφορίες όμως που πήραν από το τσιπάκι δεν ήταν σωστές πλέον. Το ζευγάρι όμως δεν σταμάτησε τις έρευνες και στο τέλος εντόπισαν τη μητέρα της Μπράντι, η οποία τηλεφώνησε στην κόρη της και έτσι έγινε η επανένωση της οικογένειας.

Όταν έφθασαν στο σπίτι τους και γιόρτασαν το ευτυχές γεγονός, η Μπράντι είπε: «Για μας δεν είναι απλώς μια σκύλα. Είναι το πρωτότοκό μας παιδί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου