Ads

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Γαβ stories: Οι αγαπημένοι μας κινηματογραφικοί σκύλοι



*Lassie: Το κόλεϊ που διατήρησε τις κάμερες στραμμένες πάνω του επί δεκαεπτά σεζόν, δεν χρειάζεται συστάσεις. Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν όμως είναι πως πρόκειται στην ουσία για… αρσενικό σκύλο.

  
Οι παραγωγοί του Hollywood, για κακή τύχη των ηθοποιών, δεν ξεχνούν την συνταγή που ποτέ δεν έχει αποτύχει στον κινηματογράφο: Βάλε ένα παιδί ή ένα σκυλί στην ταινία, και θα κλέψουν αμέσως την παράσταση.



*Rin Tin Tin: Ένας τετράποδος ήρωας-θρύλος, που τελικά απέκτησε την δική του τηλεοπτική σειρά, τις «Περιπέτειες του Rin Tin Tin».
Τα σκυλιά που φιλοξενούμε σε αυτό το photo gallery δεν έκλεψαν απλώς την παράσταση, αλλά έμειναν για πάντα στην μνήμη του κοινού ως οι πραγματικοί ήρωες, οι αληθινοί πρωταγωνιστές της ταινίας όπου εμφανίστηκαν, και λατρεύτηκαν για την ασυνείδητη ικανότητά τους να ερμηνεύουν τον ρόλο τους, κάνοντας την εμπειρία της κινηματογραφικής θέασης λίγο πιο απολαυστική, λίγο πιο... φιλόζωη.


*Asta: Το τεριέ που συντρόφευε τους Nick και Nora Charles στις περιπέτειές τους, αλλά και τον Cary Grnat στις κωμωδίες του ΄30 The Awful Truth και Bringing Up Baby.
Από την Λάσι και τον Rin Tin Tin, τον χαριτωμένο Μπετόβεν και τον Αλήτη της Disney μέχρι τον πρόσφατο σκύλο-μίνι ήρωα του The Artist ή τον σκύλο που μιλάει  στους Beginners, δείτε όλες τις φωτογραφίες και να θυμηθείτε μαζί μας τους 15 διασημότερους σκύλους που έχουν εμφανιστεί στο πανί.

Πηγή: in2life.gr

*Toto: Ο τριχωτός σύντροφος της Dorothy στον «Μάγο του Οζ» έμεινε μεταξύ άλλων στην ιστορία μέσα από την θρυλική ατάκα «Toto, I’ve a feeling we’re not in Kansas anymore».
*Uggie: Ο σκύλος που έσωσε το βουβό αφεντικό του από πυρκαγιά, επιβραβεύτηκε με την χρυσή πρόσκληση στα Όσκαρ, όπου παρέλαβε τα βραβεία του The Artist.
*Snowy: Τα τεριέ έχουν την τιμητική τους και στις animation ταινίες. Ο τρισδιάστατος φίλος του Τεν-Τεν και του Σπίλμπεργκ το αποδεικνύει.
*Arthur: Από τους καλύτερους τετράποδους ήρωες του 21ου αιώνα, ο Άρθουρ των «Πρωτάρηδων» ξεχωρίζει γιατί η σκέψη του… υποτιτλίζεται.
*Ο Αλήτης: Ποιος δεν θυμάται την σκηνή με το μακαρόνι, που φέρνει κοντά τα δύο ζώα, στο πρώτο animation φιλί της Disney;

*Baxter: Τον πετούν από μια γέφυρα, αλλά αυτός επιστρέφει για να σώσει το αφεντικό του από μια αρκούδα. Είναι ή δεν είναι το καλύτερο σκυλί;

*Beethoven: Η πιο απολαυστική σκυλίσια φάτσα μας σύστησε εκ νέου την ράτσα του Αγίου Βερνάρδου με σειρές χαριτωμένων 90s ταινιών.
*Benji: Η low budget εκδοχή της Λάσι είχε για πρωταγωνιστή τον Μπέντζι, υπεύθυνο για πολλά παιδικά δάκρυα συγκίνησης.
Bud: Ίσως ο πλέον αθλητικός σκύλος ήταν άσσος στο ποδόσφαιρο. Μετά την πρώτη του ταινία “Air Bud” πέθανε, και στις επόμενες αντικαταστάθηκε.
*Cujo: Από τα πιο… επιθετικά σκυλιά της έβδομης τέχνης, ο Cujo δικαιολογείται, καθώς βγήκε από την ασταμάτητη φαντασία του Stephen King.


*Hooch: Ο Tom Hanks είναι αστυνομικός και έχει φυσικά για «συνεργάτη» ένα ηρωικό σκυλί. Το δίδυμο έδρασε το 1989 στην ταινία Turner and Hooch.


*Marley: Ο ήρωας που έφερε χαρά και δάκρυα στην ζωή της Aniston και του Wilson στο «Marley and Me» παίχτηκε από 20 διαφορετικά λαμπραντόρ!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου