Ads

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Πιστό σκυλί περπάτησε 800 χιλιόμετρα σε αναζήτηση του ανθρώπου του



Άνθρωπος και σκύλος ευτυχισμένοι μαζί


Όταν ο Μαρκ άφησε τον σκύλο του Μπακ στο κτήμα του πατέρα του, πίστευε ότι το Λαμπραντόρ του θα ήταν ο ευτυχέστερος σκύλος στον κόσμο. Το κτήμα τού πρόσφερε την ελευθερία που πολλοί σκύλοι θα ήθελαν να είχαν. Ο Μαρκ βρισκόταν σε μια διαδικασία μετακόμισης και η παραμονή του σκύλου στο πατρικό σπίτι φαινόταν η καλύτερη διευθέτηση για όλους.

Μία βδομάδα αργότερα, ο Μαρκ πήρε ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα του που του έλεγε ότι ο σκύλος του ο Μπακ εξαφανίστηκε.



Η πρώτη εξήγηση που ήρθε στον νου όλων είναι ότι κάποιος τον έκλεψε. Οι άνθρωποι του κτήματος έψαξαν παντού, χωρίς όμως να εντοπίσουν τον σκύλο.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν τον έκλεψε. Ο Μπακ ξεκίνησε το ταξίδι του γυρισμού στο σπίτι του και τον Μαρκ. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής συναντήθηκε με κάποιον καλό άνθρωπο, τον Μπρετ, ο οποίος τον πήρε σπίτι του τον περιποιήθηκε και του έδωσε την ευκαιρία να παίξει με το δικό του Λαμπραντόρ. Ο Μπακ είχε ήδη περπατήσει 800 χιλιόμετρα!

Ενώ φιλοξενούσε τον Μπακ, ο Μπρετ ρωτούσε δεξιά και αριστερά τους γείτονες αν έχασε κανένας το σκυλί του ή αν ήξεραν σε ποιον ανήκε ο φιλοξενούμενός του. Κανένα αποτέλεσμα. Ο κτηνίατρος όμως εντόπισε το τσιπάκι και ο σκύλος με έκπληξή του άκουσε το όνομά του για πρώτη φορά αφότου άρχισε την περιπλάνησή του. Αυτή ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη των τελευταίων ημερών.
Τη συνέχεια μπορείτε να τη φανταστείτε. Ο Μαρκ ειδοποιήθηκε, έτρεξε αμέσως και ακολούθησαν συγκινητικές σκηνές όταν άνθρωπος και σκύλος βρέθηκαν ξανά μαζί. 

Αυτή την τελευταία πράξη της ιστορίας μας μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου