Ads

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Γενναίο πιτ μπουλ έφαγε 4 σφαίρες στο κεφάλι υπερασπιζόμενο την κυρία του



Το γενναίο πιτ μπουλ. Διακρίνεται το σημείο στο οποίο σφηνώθηκε η σφάιρα στο κρανίο του.
Ένα πιτ μπουλ, 7 χρονών, που αντιμετώπισε γενναία έναν ένοπλο διαρρήκτη, θα επιβιώσει, αν και ο ληστής του έριξε τέσσερις σφαίρες στο κεφάλι.

Η Λορέλ, η κυρία του, τον υιοθέτησε όταν ήταν 6 εβδομάδων και έχει ανακουφιστεί τώρα που έμαθε τα καλά νέα. «Είναι θαύμα, είναι ευλογία Θεού», είπε.


Ήταν τρεις η ώρα το πρωί και η Λορέλ εργαζόταν στον υπολογιστή της, όταν κάποιος άγνωστος άντρας παραβίασε την πόρτα εισόδου και μπήκε στο σπίτι. Ο σκύλος προσπάθησε να την προστατέψει και όρμησε εναντίον του εισβολέα. Εκείνος τα έχασε προς στιγμή, βρήκε όμως την ψυχραιμία και πυροβόλησε δυο φορές το πιτ μπουλ στο κεφάλι. Ο σκύλος σταμάτησε για λίγο, αλλά, παρά τα τραύματά του, επιτέθηκε εκ νέου. Ο ληστής τον πυροβόλησε άλλες δυο φορές και εκείνος έπεσε στο πάτωμα αιμόφυρτος.

Ο κακοποιός απείλησε τότε με το όπλο τη Λορέλ, που του έδωσε τα λίγα χρήματα που είχε.

Αμέσως μετά η Λορέλ έβαλε τον σκύλο στο αυτοκίνητο και τον πήγε στην κλινική. Δυο σφαίρες τρύπησαν τα αφτιά του, ενώ δυο άλλες σφηνώθηκαν στο κρανίο του. Ο κτηνίατρος αποφάνθηκε ότι ο σκύλος φθηνά τη γλύτωσε και ότι οι δυο σφαίρες που είχε στο κεφάλι μπορούσαν να μείνουν εκεί γιατί δεν αποτελούσαν κίνδυνο για τη ζωή του. «Αν μου το έλεγαν, δεν θα το πίστευα», είπε ο κτηνίατρος. «Πρώτη φορά βλέπω κρανίο τόσο σκληρό που να μην το διαπεράσει σφαίρα που ρίχτηκε από κοντινή απόσταση!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου