Ads

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

9ο Dogathon Καταφυγίου Σκύλων Λευκωσίας, 20 Οκτωβρίου 2012



Ελάτε να τρέξετε ή να περπατήσετε εσείς και ο Σκύλος και να διασκεδάσετε μαζί μας σε ένα απόγευμα για όλα τα μέλη της οικογένειας δίποδα και τετράποδα.
Το 9ο Dogathon του Καταφυγίου Σκύλων Λευκωσίας θα διεξαχθεί στο εξωτερικό αμφιθέατρο του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας (πρώην Intercollege) το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.

Στο χώρο θα υπάρχουν επίσης: παζαράκι με φαγητό και ποτό, προϊόντα για κατοικίδια και αναμνηστικά του καταφυγίου προς πώληση. Ο κτηνίατρος μας θα είναι στη διάθεση σας για συμβουλές και απορίες για το κατοικίδιο σας. Και φυσικά face painting και διαγωνισμοί για τους μικρούς μας φίλους!


Το Καταφύγιο Σκύλων Λευκωσίας είναι ένας εγκεκριμένος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό την προσωρινή φιλοξενία και φροντίδα αδέσποτων σκυλιών στη Λευκωσία. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την άμεση φροντίδα των σκύλων μας και την ανάγκη ανέγερσης νέων εγκαταστάσεων για το Καταφύγιο.

Η έγγραφη στοιχίζει 10 ευρώ για τους ενήλικες και δωρεάν για τα παΐδια και τους σκύλους. Οι πρώτοι που θα δηλώσουν συμμέτοχη θα πάρουν δώρο το διάσημο σκυλάκι της Dulux σε λούτρινο.

Οι έγγραφες αρχίζουν στις 13:30 και το περπάτημα στις 15:30.

ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ - ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ

Καταφύγιο Σκύλων Λευκωσίας, Τηλ. 22 357005, http://www.dogshelter.org.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου