Ads

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Πέντε νέα προϊόντα για σκύλους



 Φίλος της σελίδας, που επισκέφθηκε τη φετινή έκθεση προϊόντων για κατοικίδια, την περίφημη SuperZoo, που έγινε στο Λας Βέγκας, μας ενημέρωσε για μερικά από τα νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό.

1. Σαμαράκι Horgan
Το πλεονέκτημά του είναι ότι περιορίζει πολύ τη δύναμη του σκύλου να πάει μπροστά με το να δημιουργεί κάποια πίεση στα πισινά πόδια, που είναι αυτά που δίνουν την ώθηση προς τα μπρος. Ο σκύλος ξαφνιάζεται και σταματά να τραβά. Υπάρχουν διάφορα μεγέθη.


2. Λιχουδιές για κουτάβια και όχι μόνο
Μικρά κομματάκια ξηρής τροφής που τη λατρεύουν οι σκύλοι. Για να την αποκτήσουν είναι πρόθυμοι να υπακούσουν στην κάθε σας εντολή διευκολύνοντας έτσι την εκπαίδευση του κουταβιού. Το μυστικό της νέας αυτής τροφής είναι η γεύση και η μυρωδιά. Η  βασική πρώτη ύλη είναι αποξηραμένο ψάρι, που έχει και έντονη μυρωδιά και έντονη γεύση.
3. Πένες για πεντικιούρ σκύλων
Εκτός του ότι είναι εύκολες στη χρήση, περιλαμβάνουν μοντέρνα χρώματα νέον. Βασικό συστατικό τους είναι το νερό και στεγνώνουν σε λιγότερο από ένα λεπτό. Η πένα δίνει τη δυνατότητα πρωτότυπων σχεδίων και συνδυασμών χρωμάτων.

4. Διαδραστική κούπα
Με τη διαδραστική κούπα το γεύμα γίνεται πιο ενδιαφέρον, γιατί η απόκτηση της τροφής προϋποθέτει προσπάθεια και επιδεξιότητα, με αποτέλεσμα να δουλεύει το μυαλό και το γεύμα να διαρκεί περισσότερο χρόνο.



5. Παγωτό γιαούρτι
Ειδικά κατασκευασμένο για σκύλους, το γιαούρτι είναι ωφέλιμο για το ανοσοποιητικό σύστημα και τη χώνεψη. Γίνεται από αποβουτυρωμένο γάλα, αλεύρι χαρουπιών, οργανικές μπανάνες, φυστικοβούτυρο και μπέικον απαλλαγμένο από νιτρικά άλατα. Δεν περιέχει οποιαδήποτε ουσία που μπορεί να βλάψει τον σκύλο. Ο σκύλος το γλείφει και το απολαμβάνει όπως τα παιδιά απολαμβάνουν το παγωτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου