Ads

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Πρώην αδέσποτο σώζει το μωρό της οικογένειας



Ντιουκ ο ήρωας σκύλος

Η οικογένεια Μπρουσό δεν σταματά να μιλά με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια για τον σκύλο της τον Ντιουκ. Με το δίκαιό της φυσικά γιατί, αν δεν ήταν ο Ντιουκ, το μωρό τους δεν θα βρισκόταν τώρα στη ζωή. Τον σκύλο τον υιοθέτησαν από ένα καταφύγιο έξι χρόνια προηγουμένως και τον είχαν σαν παιδί τους.


Όλα συνέβησαν μια νύχτα πριν από μερικές μέρες. Όλοι κοιμόντουσαν όταν ο Ντιουκ ανέβηκε στο κρεβάτι του αντρόγυνου και έτρεμε και ήταν εκτός ελέγχου. Αυτό όχι μόνο τους ξύπνησε, αλλά τους ανησύχησε και διερωτηθήκαν: «Ο σκύλος ήταν πάντα υπάκουος και ήρεμος, τι έπαθε τώρα και συμπεριφέρεται με αυτόν τον παράξενο τρόπο;»

Η πρώτη τους έγνοια ήταν το κοριτσάκι τους, 9 εβδομάδων μωρό. Όταν πήγαν στο κρεβάτι του τρόμαξαν όταν διαπίστωσαν ότι δεν ανέπνεε. Τηλεφώνησαν αμέσως στις πρώτες βοήθειες. Στο ασθενοφόρο μέσα, πριν ακόμη φθάσουν στο νοσοκομείο,  το μωρό, με τη βοήθεια του ιατρικού προσωπικού, άρχισε να αναπνέει και πάλι.

Η μητέρα του μωρού δεν παύει να επαναλαμβάνει ότι ο Ντιουκ είναι παιδί της καρδιάς της. «Ο λόγος που έχω δημοσιοποιήσει την ιστορία μου», είπε, «είναι για να επηρεάσω όσο μπορώ περισσότερους να κάνουν το ίδιο με εμάς, να υιοθετήσουν δηλαδή ένα αδέσποτο».

Υπάρχει και βίντεο:
 http://www.wfsb.com/story/19788629/dog-credited-with-saving-babys-life-in-portland

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου