Ads

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Χρόνια πολλά Μπο!



Ο Μπο απολαμβάνει τις λιχουδιές
Τώρα που τα ποσοστά του πέφτουν, ο Μπάρακ Ομπάμα θυμήθηκε τον σκύλο του, Μπο. Έτσι, όταν προχθές είχε τα τέταρτά του γενέθλια, όχι μόνο τα γιόρτασαν στον Λευκό Οίκο, αλλά έδωσαν και στο γεγονός δημοσιότητα. Λίγες μέρες πριν από τα γενέθλια του Μπο το ζεύγος Ομπάμα γιόρτασε τα εικοσάχρονα του γάμου του.


Ο Μπο, Πορτογαλικός  σκύλος του νερού, που προσφέρθηκε στην οικογένεια Ομπάμα από τον γερουσιαστή Τεντ Κένεντι, είχε ένα πλουσιοπάροχο γεύμα. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Το εκλογικό επιτελείο του Ομπάμα αξιοποίησε δεόντως το γεγονός των γενεθλίων με αναρτήσεις στο facebook και στο twitter, αλλά και τη δημιουργία ενός βίντεο που αποπνέει οικογενειακή ευτυχία αλλά και που παραπέμπει στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.

Αρχικά ο Ομπάμα έψαχνε ένα ημίαιμο, όπως ημίαιμος είναι και ο ίδιος. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι μια από τις κόρες του, η Μάλια, είναι αλλεργική. Το πλεονέκτημα του Μπο ήταν ακριβώς ότι δεν αποτελούσε κίνδυνο για την υγεία της κόρης του. Τώρα το σκυλί είναι μέλος της οικογένειας Ομπάμα και πολύ αγαπητό μεταξύ των Αμερικανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου