Ads

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Εγκαταλειμμένο πιτ μπουλ πήδηξε μέσα σε αστυνομικό αυτοκίνητο ζητώντας βοήθεια



Το πιτ μπουλ της ιστορίας μας

Έκανε ζέστη την ημέρα εκείνη και ο λοχίας της αστυνομίας άφησε ανοιχτό το παράθυρο του αστυνομικού αυτοκινήτου που οδηγούσε. Όταν κάποια στιγμή σταμάτησε στα φανάρια, ένας σκύλος πετάχτηκε από το δρόμο, πέρασε μέσα από το ανοιχτό παράθυρο και κάθισε στα γόνατά του. Μετά την πρώτη έκπληξη ήρθε και δεύτερη, όταν ο σκύλος άρχισε να του γλείφει το πρόσωπο σαν να τον ήξερε χρόνια. Ο λοχίας ήταν καλόκαρδος άνθρωπος, βρήκε το περιστατικό αστείο και έσκασε στα γέλια.


Οδήγησε τη σκύλα στον αστυνομικό σταθμό και στη συνέχεια σε φιλοζωικό καταφύγιο. Η σκύλα είναι πιτ μπουλ μεταξύ ενός και δυο χρόνων, γεμάτη ζωή και έτοιμη για δράση. Είναι πολύ φιλική με γνωστούς και αγνώστους και αποτελεί ακόμη μια διάψευση της αντίληψης ότι όλα τα πιτ μπουλ είναι άγρια και επικίνδυνα. Τσιπ δεν υπήρχε, ούτε και κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης της. Χάρη στη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και την καλή και φιλική της διάθεση βρέθηκε αμέσως οικογένεια που την υιοθέτησε.

Ο υπεύθυνος του καταφυγίου παραδέχτηκε ότι υπάρχει έκτη αίσθηση στους σκύλους και κατέληξε λέγοντας: «Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι η σκύλα πήδηξε μέσα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο που το οδηγούσε ο συγκεκριμένος καλός άνθρωπος;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου