Ads

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Σκύλα θηλάζει γατάκι


Το πεκινουά θηλάζει το γατάκι



Απίστευτη αυτή η ιστορία της σκύλας που υιοθέτησε ένα εγκαταλειμμένο γατάκι. Το πεκινουά, 4 χρόνων, δεν αρκέστηκε να του προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά και να παίξει μαζί του. Το τάιζε ωσάν να ήταν πραγματική του μητέρα. Το πιο εκπληκτικό είναι που η σκύλα δεν είχε δικά της σκυλάκια ούτε ήταν έγκυος. 


Είχαν περάσει δυο χρόνια από τότε που γέννησε για τελευταία φορά.

Η ιστορία άρχισε όταν ο ευαίσθητος και φιλόζωος άνθρωπος της σκύλας αποφάσισε να υιοθετήσει ένα γατάκι που ο εγγονός του βρήκε στο γκαράζ του σπιτιού. Το γατάκι ήταν μερικών ημερών και έτρεμε από το κρύο.

Το τύλιξαν με μια ζεστή κουβερτούλα και το γατάκι άρχισε να συνέρχεται και να νιαουρίζει και αυτό κίνησε το ενδιαφέρον της σκύλας. Το έβαλαν κοντά της και αυτό από ένστικτο προσπαθούσε να θηλάσει. Η σκύλα το έγλειψε και το δέχθηκε σαν παιδί της. Γάλα όμως δεν υπήρχε.

Μερικές μέρες αργότερα έγινε το θαύμα. Η σκύλα κατέβασε γάλα. Έκτοτε το θηλάζει κανονικά και συμπεριφέρεται ως πραγματική μητέρα.

«Έχω ξαναδεί περιπτώσεις όπου σκύλες υιοθετούν γατάκια και τα θηλάζουν», δήλωσε ο κτηνίατρος της οικογένειας. «Είναι η πρώτη φορά όμως που βλέπω σκύλα να κατεβάζει γάλα ειδικά για να θρέψει ένα γατάκι».




Υπάρχει και βίντεο για να θαυμάσετε την όμορφη αυτή σχέση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου