Ads

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Κηφισιά: ειδικά κουτιά με πλαστικές σακούλες για τα περιττώματα των σκύλων


Τα πρώτα 27 ειδικά κουτιά για τη διάθεση πλαστικών σακουλών περισυλλογής των περιττωμάτων των κατοικίδιων ζώων εγκαταστάθηκαν σε κοινόχρηστους χώρους της Κηφισιάς. Συνολικά ο αριθμός τους θα φτάσει τα 50.

Παράλληλα δε, διανεμήθηκε ειδική συσκευασία με πλαστικές σακούλες, σε 5000 ιδιοκτήτες σκύλων στη πόλη, έτσι ώστε, να περισυλλέγουν οι ίδιοι τα περιττώματα των κατοικίδιων τους. Οι συγκεκριμένες συσκευασίες , σε σχήμα μικρού κόκαλου, δένουν στο λουρί του σκύλου, έτσι ώστε να τα έχει συνεχώς μαζί του ο συνοδός του κατοικίδιου.


Επίσης, ο αντιδήμαρχος Αστικού Περιβάλλοντος Βασίλης Ξυπολητάς σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο δημοτικής διακυβέρνησης και υπεύθυνη αδέσποτων ζώων κα. Νίνα Βλάχου, διένειμαν ενημερωτικό έντυπο σε ιδιοκτήτες σκύλων επισημαίνοντας τους τις ευθύνες τους για την ευπρεπή εμφάνιση της πόλης μας.

Ο κ. Βασίλης Ξυπολυτάς καλεί όλους τους ζωόφιλους να υποστηρίξουν την παραπάνω πρωτοβουλία και να διαδώσουν αυτή τη νέα προσπάθεια σε όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων στο Δήμο Κηφισιάς.


econews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου