Ads

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Χάρη στη γιγαντοαφίσα άνθρωπος και σκύλος είναι και πάλι μαζί

Η γιγαντοαφίσα με την προσθήκη ότι ο σκύλος ανευρέθη
Άντρας που έχασε τον σκύλο του κατόρθωσε να τον ξαναβρεί με τη βοήθεια γιγαντοαφίσας, με την οποία δημοσιοποίησε το πρόβλημά του. Ο σκύλος, ένας μαύρος Λαμπραντόρ, χάθηκε τον περασμένο Οκτώβρη όταν οι δυο τους έμεναν σε ένα φιλόζωο ξενοδοχείο στον Καναδά.





Μετά την εξαφάνιση του σκύλου ο άνθρωπος ενοικίασε μια κινητή γιγαντοαφίσα, την οποία, με την άδεια του ξενοδόχου, τοποθέτησε δίπλα στο ξενοδοχείο. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου δήλωσε: «Πρόκειται για έναν άνθρωπο που αγαπά πραγματικά τον σκύλο του και αυτό είναι κάτι που εκτιμούμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο σκύλος είναι μέλος της οικογένειας. Θα είμαστε ευτυχείς αν μπορέσουμε να συμβάλουμε στην ανεύρεσή του. Άρχισε να κάνει κρύο και δεν αντέχουμε στην ιδέα ότι ένας σκύλος μπορεί να πεθάνει επειδή δεν μπορεί να επιστρέψει στην οικογένειά του».

Τελικά η γιγαντοαφίσα βοήθησε. Ο άνθρωπος όχι μόνο ανακοίνωσε την ανεύρεση του σκύλου του, αλλά ευχαρίστησε δημόσια και αυτούς που τον βοήθησαν να έχει το ποθητό αποτέλεσμα.
Η εταιρεία που ενοικιάζει γιγαντοαφίσες είπε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που σκοπός της διαφήμισης ήταν η ανεύρεση κατοικίδιου που χάθηκε. Η ενοικίαση στοίχισε στον ιδιοκτήτη του σκύλου 150 ευρώ. Ταυτόχρονα πλήρωσε άλλα τόσα ως αμοιβή σε αυτόν που έδωσε τις πληροφορίες που οδήγησαν στον εντοπισμό του σκύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου