Ads

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Σκύλοι μέντιουμ βοηθούν την κυρία τους να κερδίσει τα προς το ζην



Η κυρία Λίντα ισχυρίζεται ότι τα δυο σκυλιά της έχουν μαντικές ικανότητες


Οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Μια κυρία από την Αγγλία προχώρησε ένα βήμα πάρα πέρα και κατέστησε τους σκύλους  της τους καλύτερους εμπορικούς συνεταίρους του ανθρώπου. 


Η κυρία Λίντα λοιπόν, 59 χρόνων, γιαγιά από την περιοχή Derby, ισχυρίζεται ότι τα δυο κανίς της μπορούν να μυριστούν τυχόν προβλήματα υγείας, να διαισθανθούν την ύπαρξη οικονομικών προβλημάτων και να προβλέψουν την εξέλιξη υφιστάμενων σχέσεων ή τη δημιουργία νέων.


Η ίδια λέει ότι μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνονται γνωστοί πολιτικοί και πρωταθλητές των παραολυμπιακών αγώνων. Ασκεί το επάγγελμα του μέντιουμ από το σπίτι της εδώ και 40 χρόνια. Η επιχείρηση λέγεται «Σκουπόξυλο», που θυμίζει τη σκούπα που είχαν συνήθως μαζί τους οι μάγισσες.


Η κυρία Λίντα αγόρασε τα δυο σκυλιά της πριν απο τρία χρόνια, μετά τον θάνατο του σκύλου της. Τα δυο κανίς, γνωστά και ως «Λούλα», είναι παρόντα στις συνεδριάσεις με πελάτες και με το σήκωμα του ποδιού τους  ή με τη στάση του σώματός τους αποκαλύπτουν στην κυρία Λίντα το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των πελατών της.

Το σίγουρο είναι ότι τα δυο σκυλιά περνούν καλά. Γνωρίζουν πολλούς καλούς ανθρώπους και είναι συνέχεια σε εγρήγορση.
Τόσο μεγάλη είναι η επιτυχία των Λούλα που η κυρία Λίντα χρησιμοποιεί την κρυστάλλινη σφαίρα της και τα χαρτιά ταρό πολύ πιο σπάνια τώρα.


 «Τα δυο σκυλιά ήταν πάντα μαζί μου όταν είχα πελάτες», εξήγησε η κυρία Λίντα. «Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας προσπαθούσαν να μου πουν κάτι με τα πόδια και τη στάση του σώματός τους και δεν με άφηναν μόνη. Με τον καιρό έμαθα να ερμηνεύω τη συμπεριφορά τους».


 «Το ένα από τα δυο σκυλιά, η Ταλούλα», συνέχισε η κυρία Λίντα, «ειδικεύεται στις σχέσεις. Μπορεί να μου πει ‘μαμά, αυτή η γυναίκα δεν είναι ευτυχισμένη’. Το άλλο σκυλί, η Χίλντα, ξέρει αν κάποιος έχει λεφτά ή προβλήματα υγείας. Δεν ξέρω πώς το κάνουν, αλλά οι πελάτες μου εντυπωσιάζονται σε σημείο που να επιμένουν να είναι δίπλα τους σε όλες τις συναντήσεις που έχουμε».


Αν ενδιαφέρεστε να επισκεφθείτε την κυρία Λίντα, να έχετε υπόψη σας ότι χρεώνει μόνο 50 ευρώ για κάθε συνεδρία και ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω της εξής σελίδας: www.lindalancashire.co.uk


Καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου