Ads

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Σώθηκαν από του χάρου τα δόντια

Στο τελευταίο ανακοινωθέν της φιλοζωικής οργάνωσης Pets2adopt περιγράφεται η εξέλιξη της κατάστασης της υγείας τριών κουταβιών που περιμαζεύτηκαν σε πολύ άσχημη κατάσταση από εθελοντές της οργάνωσης. Τα πρώτα δυο κουτάβια στα αριστερά βρέθηκαν στην κοίτη ποταμού στη Λευκωσία.  Πάσχουν και τα δυο από παράσιτα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, ενώ το ένα έχει και πρόβλημα στο μάτι. Η θεραπεία συνεχίζεται και τα πρώτα σημεία ανάρρωσης είναι ορατά. Τα ιατρικά έξοδα καλύπτει η οργάνωση Pets2adopt, ενώ η φιλοξενία γίνεται από εθελοντές της οργάνωσης. Προσφέρονται και τα δυο για υιοθεσία.



Το κουτάβι της δεύτερης φωτογραφίας βρέθηκε παράλυτο στο δρόμο. Ο κτηνίατρος διέγνωσε ότι είχε δυο σπασμένα πόδια και σχισμένους κοιλιακούς μύες. Για να γίνει καλά θα χρειαστούν τρεις χειρουργικές επεμβάσεις. Έγιναν ήδη οι δυο πρώτες επεμβάσεις και θα ακολουθήσει και τρίτη. Η θεραπεία θα πάρει χρόνο και θα κοστίσει πολλά λεφτά τα οποία θα πληρώσει ο φιλοζωική οργάνωση. Τη φιλοξενία και σε αυτήν την περίπτωση έχουν αναλάβει εθελοντές.
Και τώρα έρχεται η δική μας σειρά. Για να μπορέσει η  Pets2adopt να αντέξει το βάρος των οικονομικών της υποχρεώσεων χρειάζεται τη δική μας βοήθεια. Για χρηματικές εισφορές μέσω paypal- cypruscm@cytanet.com.cy. Για πληροφορίες 96673545.

1 σχόλιο: