Ads

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Μπου, ο πιο αγαπητός σκύλος στον κόσμο


Μπου αυτοπροσώπως

Τον τίτλο του πιο αγαπητού σκύλου στον κόσμο δεν του τον έχει απονείμει κάποια οργάνωση, ούτε τον κέρδισε σε κάποιο διαγωνισμό. Ο Μπου (Boo) πήρε τον τίτλο του πιο αγαπητού σκύλου στον κόσμο χάρη στον μεγάλο αριθμό φίλων που έχει στο Facebook. Αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από πέντε εκατομμύρια φίλους και ο αριθμός τους συνεχίζει να αυξάνεται κατά 90.000 τη βδομάδα. Η κυρία του τρίβει τα χέρια της από τη χαρά της. Χάρη στη δημοτικότητά του ο Μπου έχει γίνει η κότα που της γεννά χρυσά αβγά, τα οποία παίρνουν τη μορφή δικαιωμάτων που η ίδια εισπράττει.



Πού είναι ο Μπου;
Ο Μπου είναι τώρα 6 χρονών και ανήκει στη φυλή των Πομεράνιαν, ξεχωρίζει όμως χάρη στο πρωτότυπο κούρεμά του. Μικρόσωμα, όπως είναι τα σκυλιά της φυλής αυτής, με πλούσιο απαλό τρίχωμα κερδίζουν εύκολα την αγάπη των ανθρώπων. Ο ίδιος ο Μπου έχει δώσει το όνομα και την μορφή του, που προέρχεται από ειδικό κούρεμα, σε άπειρα αντικείμενα, από βιβλία μέχρι λούτρινα.

Και πάλιν Μπου

Η επιτυχία του δεν είναι τυχαία. Πρώτος παράγοντας της επιτυχίας του είναι η ίδια η κυρία του, Αϊρίν Αν, η οποία είναι στέλεχος της εταιρείας Facebook. Είναι πολύ πιθανόν, χάρη στις ειδικές γνώσεις της, να αξιοποίησε καλύτερα από άλλους τις προοπτικές και δυνατότητες του δικτύου. Η εκπρόσωπος ενός εκδοτικού οίκου διαφωνεί με αυτό τον ισχυρισμό. «Δεν είναι αυτή που μας προσέγγισε», δήλωσε. «Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί της πρώτοι, όταν είδαμε ότι ο Μπου απέκτησε περισσότερους από 60.000 φίλους στο Facebook».


Μπορείτε να δείτε και ένα ενδιαφέρον βίντεο, που κυκλοφόρησε μαζί με ένα από τα βιβλία του Μπου:

1 σχόλιο: