Ads

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Σκύλα περίμενε 13 μέρες στον τόπο του δυστυχήματος



Επανένωση της οικογένειας
Μια φιλόζωη κυρία πρόσεξε έναν σκύλο να περιφέρεται κοντά στον αυτοκινητόδρομο. Σταμάτησε, τον έβαλε στο αυτοκίνητο και τον πήρε σπίτι της. Ήταν ένα πολύ όμορφο θηλυκό ροτβάιλερ. Αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν ότι από τη συμπεριφορά της σκύλας φαινόταν καθαρά ότι προερχόταν από σπίτι. Ήταν εξοικειωμένη και φιλική με τους ανθρώπους και γενικά είχε καλούς τρόπους. Η περιέργειά της την έσπρωξε να ερευνήσει λίγο το θέμα και να προσπαθήσει να μάθει όσο γίνεται περισσότερα για την ταυτότητα και το παρελθόν της.


Η φιλόζωη κυρία που έσωσε τη σκύλα
Επισκέφθηκε το σημείο όπου την πρωτοσυνάντησε. Στο χαντάκι μέσα πρόσεξε γυαλιά σπασμένα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα μαζεμένα στο ίδιο σημείο: οδοντόβουρτσα, ξυραφάκια, ένα κερί με το όνομα Μισέλ γραμμένο πάνω του και άλλα τέτοια μικροπράγματα. Ο τρόπος που ήταν διαμορφωμένο το σημείο εκείνο έδειχνε ότι η σκύλα κοιμόταν εκεί πάνω στα προσωπικά αυτά αντικείμενα.

Τα σπασμένα γυαλιά και τα προσωπικά αντικείμενα πρέπει να προέρχονταν από κάποιο αυτοκινητικό δυστύχημα. Θυμήθηκε τότε ότι πριν δυο εβδομάδες περίπου περνώντας από εκεί είδε ένα αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο στο χαντάκι του δρόμου. Τηλεφώνησε στο τμήμα τροχαίας και έμαθε τις λεπτομέρειες: οι επιβάτες σώθηκαν όλοι και το όνομα της γυναίκας ήταν Μισέλ. Έτρεξε στο σπίτι τους με τη σκύλα. Η σκηνή ήταν πολύ συγκινητική και συναισθηματικά φορτισμένη. Η οικογένεια επιτέλους συνενώθηκε!

Όπως φαίνεται η σκύλα έμεινε στην περιοχή του δυστυχήματος για δυο βδομάδες περίπου. Αμέσως μετά το δυστύχημα, τρομοκρατημένη, κρύφτηκε μέσα στα δέντρα γι’ αυτό και τα σωστικά συνεργεία δεν την πρόσεξαν. Όταν τα συντρίμμια του αυτοκίνητου απομακρύνθηκαν και η σκύλα τόλμησε να βγει προς τον δρόμο, το μόνο που βρήκε ήταν μερικά σκόρπια προσωπικά αντικείμενα των ανθρώπων της οικογένειάς της. Τα μάζεψε όλα σε ένα σημείο και κοιμόταν απάνω τους. Ήταν ο μόνος  τρόπος να αισθανθεί  λιγότερο μόνη και όσο γίνεται κοντά στους ανθρώπους της.

Στο βίντεο θα δείτε όλη την ιστορία της σκύλας μέχρι τη στιγμή που ξανάσμιξε με την οικογένειά της:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου