Ads

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ακόμη ένας σκύλος νεκρός σε αεροπλάνο



Ο Μπαμ Μπαμ με τον άνθρωπό του


Ακόμη ένας σκύλος απεβίωσε μετά από ταξίδι στο χώρο αποσκευών του αεροπλάνου. Αυτήν τη φορά το θύμα ήταν ο Μπαμ Μπαμ, ένα μαστίφ ναπολιτάνο, δυο χρονών, που ταξίδευε από το Μαϊάμι στο Σαν Φρανσίσκο με ενδιάμεσο σταθμό το Χιούστον. Ο σκύλος δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και ήταν μάλιστα έμπειρος ταξιδιώτης.


Ο Μπαμ Μπαμ είναι ο δεύτερος σκύλος που αφήνει την τελευταία του πνοή στον χώρο αποσκευών ενός αεροπλάνου τους τελευταίους δυο μήνες. Στις αρχές Σεπτεμβρίου ένας άλλος σκύλος που ανήκε στο μοντέλο Μάγκι Ράιζερ είχε την ίδια τύχη. Και στις δυο περιπτώσεις επρόκειτο για πτήσεις της United Airlines.

Ο ιδιοκτήτης του Μπαμ Μπαμ πλήρωσε $650 για τη μεταφορά του σκύλου του, μετά που τον διαβεβαίωσαν  ότι θα υπήρχε κλιματισμός παντού και στους χώρους αναμονής και στο αυτοκίνητο μεταφοράς προς το αεροπλάνο. Ο ίδιος όμως επιμένει ότι είδε τον σκύλο του, λαχανιασμένο, σε ένα κλουβί πάνω στην καυτή άσφαλτο του αεροδρομίου.

Η Μάγκι Ράιζερ με την οικογένειά της πριν από τον θάνατο ενός από τα γκόλντεν ριτρίβερ της

Η νεκροψία που έγινε επί της σορού του Μπαμ Μπαμ έδειξε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από ανακοπή καρδίας. Το πόρισμα αυτό δεν ικανοποίησε τον ιδιοκτήτη του που συνέχισε τις έρευνές του. Ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία και μαρτυρίες που αποδεικνύουν ότι ο σκύλος δεν ήταν πάντα σε χώρους με κλιματισμό και ότι η ανακοπή καρδίας προήλθε από την υπερβολική ζέστη την οποία ο σκύλος δεν άντεξε.

Αν δεν υπάρξει σύντομα συμβιβασμός μεταξύ των δυο μερών, η υπόθεση θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό. Όσο για μας, η περίπτωση δεν πρέπει να μας τρομοκρατήσει, αλλά να μας κάνει πιο προσεκτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου