Ads

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Όσο ζουν, τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει

Τζον και Λέιντι με τη νέα τους καρότσα
Πολύ άτυχος αυτός ο Τζον Άλλεν από τη Λουιζιάνα. Πρώτα έχασε τη δουλειά του. Μετά κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του που δεν ήταν ασφαλισμένο. Έμεινε στο δρόμο με μόνη του παρηγοριά την αγαπημένη του σκυλίτσα Λέιντι Μαρί. Με τα τελευταία δολάρια που του απόμειναν αγόρασε ένα ποδήλατο και μια καρότσα που την τραβούσε από πίσω. Έγραψε στο πίσω μέρος του ποδηλάτου «είμαι απένταρος και πεινασμένος, όλα χάθηκαν στην πυρκαγιά» και ξεκίνησε να πάει από τη Λουιζιάνα στο Μίσιγκαν. Η Λέιντι πότε περπατούσε, πότε καθόταν αναπαυτικά μέσα στην καρότσα.


Τζον και Λέιντι με δυο φιλόζωες και φιλάνθρωπες κυρίες που τους βοήθησαν
Η ατυχία δυστυχώς συνέχισε να τον κατατρέχει, γιατί ενώ οδηγούσε σε κύριο δρόμο, ένα αυτοκίνητο κτύπησε με δύναμη το ποδήλατο και την καρότσα. Το όχημα διαλύθηκε, ο σκύλος τρομοκρατημένος εξαφανίστηκε στο παρακείμενο δάσος και ο Τζον, σοβαρά τραυματισμένος, έπεσε σε κώμα. Όταν κάποια στιγμή συνήλθε, η πρώτη κουβέντα που έκανε στις νοσοκόμες ήταν για τη Λέιντι. Ήθελε να μάθει αν ζούσε, ήθελε όσο τίποτε άλλο να την δει. Μέλη μιας τοπικής φιλοζωικής οργάνωσης, που ενημερώθηκαν για το συμβάν, πήγαν στον τόπο του δυστυχήματος και εντόπισαν πολύ κοντά τη Λέιντι. Κούτσαινε και είχε τα χάλια της. Την φρόντισαν μέχρι που ο Τζόν Άλλεν αποθεραπεύτηκε.

Το καλό στην υπόθεση είναι που η δημοσιότητα που πήρε το θέμα συγκίνησε αρκετό κόσμο που προσφέρθηκε να βοηθήσει. Μια κυρία, μάλιστα, του αγόρασε καινούργιο ποδήλατο και καρότσα. Ο Τζον Άλλεν και η Λέιντι μπόρεσαν έτσι να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου