Ads

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Πώς να καταγγέλλετε μέσω διαδικτύου περιστατικά κακοποίησης ή θανάτωσης ζώου





Όποτε πέφτει στην αντίληψή σας κάποιο περιστατικό κακοποίησης ή θανάτωσης ζώου, επικοινωνήστε μέσω διαδικτύου με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα emails: ccu@cybercrimeunit.gov.gr, info@cybercrime.gr



Στα πλαίσια της εφαρμογής του Ν.4039/2012 σε ότι αφορά ιδίως τις ειδεχθείς κακοποιήσεις ζώων που προβάλλονται στο διαδίκτυο, εκπρόσωποι της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, συναντήθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μάνο Σφακιανάκη στα γραφεία της Γ.Α.Δ.Α. και συζήτησαν επί του θέματος. Μας ενημερώνουν γι αυτή την συνάντηση με το παρακάτω Δελτίο τύπου.



«Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων της ομοσπονδίας μας με τον Αστυνομικό Διευθυντή και Επικεφαλή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μάνο Σφακιανάκη στα γραφεία της Γ.Α.Δ.Α.



Η συνάντηση εντάχθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανταπόκριση και αποτελεσματικότητα των αστυνομικών αρχών στην πάταξη του εγκλήματος κατά των ζώων που προβάλλεται στο διαδίκτυο. Κατά την διάρκεια της συνομιλίας ανταλλάχτηκαν σκέψεις, γνώμες και προτάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων.



Ο κ. Σφακιανάκης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις περιπτώσεις κακοποίησης ζώων που προϋποθέτουν έρευνα εκ μέρους των αστυνομικών αρχών και προς αυτή την κατεύθυνση ετέθη στη διάθεση της ομοσπονδίας ανά πάσα ώρα και στιγμή σε μια από κοινού προσπάθεια για την πάταξη του εγκλήματος κατά των ζώων.



Η ομοσπονδία μας καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες να επικοινωνούν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα emails: ccu@cybercrimeunit.gov.gr, info@cybercrime.gr, όποτε πέφτει στην αντίληψή τους κάποιο περιστατικό κακοποίησης ή θανάτωσης ζώου μέσω διαδικτύου».



Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία &

Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων



ΠΗΓΗ:http://happydogsworld.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=5638#.UOyPuW-6dzY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου