Ads

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Περίμενε για τρία χρόνια τους ανθρώπους του να επιστρέψουν

Τσεν
 Ένα σκυλί Τσόου, ονόματι Τσεν, που οι άνθρωποί του το εγκατέλειψαν και έφυγαν, έμεινε για τρία χρόνια στον χώρο του σπιτιού που θεωρούσε πάντα δικό του. Τώρα ευτυχώς έχει το σπίτι που του αξίζει.




Πριν από τρία χρόνια οι άνθρωποι του Τσεν μετακόμισαν από το σπίτι τους στην Ατλάντα, αφήνοντας πίσω τους τον σκύλο τους. Εκείνος πού να καταλάβει από ανθρώπινη απιστία. Συνέχισε να μένει εκεί στο μόνο σπίτι που ήξερε δικό του. Το σπίτι έμεινε άδειο και ο Τσεν είχε τον χώρο γύρω από το σπίτι στη διάθεσή του.

«Περίμενε για τρία χρόνια τους ανθρώπους του να γυρίσουν» δήλωσε η εκπρόσωπος του φιλοζωικού σωματείου που τον περιμάζεψε. «Με τίποτα δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι. Μερικοί γείτονες έφτασαν στο σημείο να του ρίχνουν πέτρες για να τον εκφοβίσουν να εγκαταλείψει τον χώρο του».
Ο Τσεν περνούσε τις κρύες νύχτες στο γκαράζ του σπιτιού και έτρωγε ό,τι έβρισκε μέσα στα σκουπίδια ή ό,τι κυνηγούσε στο παρακείμενο δάσος. Πάντα όμως επέστρεφε στο σπίτι το βράδυ.

Ο Τσεν στο φιλοζωικό σωματείο, πριν φύγει με τον άνθρωπό του για το νέο του σπίτι
Κάποια στιγμή ένας γείτονας μίλησε με τους ανθρώπους του φιλοζωικού σωματείου, οι οποίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τον άτυχο Τσεν. Στην αρχή στάθηκε αδύνατον να τον πιάσουν. Ο σκύλος ήταν πολύ δύσπιστος και δεν είχε καμιά εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, από τους οποίους υπέφερε τόσα πολλά. Εκείνοι όμως επέμεναν. Του έπαιρναν φαγητό κάθε μέρα μέχρι που κέρδισαν την εμπιστοσύνη του.

Στο τέλος τον έπιασαν, τον πήραν στο καταφύγιο και άρχισαν να ψάχνουν οικογένεια να τον υιοθετήσει.
Κάποιος κύριος είδε την αγγελία στο διαδίκτυο αναφορικά με τον Τσεν. Μόλις είχε χάσει τον δικό του Τσόου και ενδιαφερόταν να υιοθετήσει σκυλί από την ίδια φυλή. Η φωτογραφία του Τσεν τον συγκίνησε. Του θύμισε τον δικό του σκύλο. Πήρε αμέσως το αεροπλάνο για τη Γεωργία.

«Μοιάζει πολύ με τον σκύλο που έχασα» δήλωσε ο σωτήρας του Τσεν. «Επίσης με συγκίνησε η πίστη και αφοσίωσή του στην προηγούμενη οικογένειά του και τα βάσανα που έχει τραβήξει τόσα χρόνια. Από την πρώτη στιγμή με δέχτηκε πολύ φιλικά και είμαι σίγουρος ότι μαζί μου θα έχει καλύτερη τύχη. Του αξίζει και με το παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου