Ads

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ένα πιτ μπουλ εμπόδισε δυο ληστές να απαγάγουν ένα μωρό τριών μηνών

Το πιτ μπουλ που έσωσε το μωρό
Ο σύζυγος ήταν στη δουλειά και η γυναίκα στο σπίτι και μιλούσαν στο τηλέφωνο όταν δυο ληστές, ένας άντρας και μια γυναίκα, έσπασαν το τζάμι της πόρτας της κουζίνας και μπήκαν στο σπίτι.



Ο σύζυγος από μακριά άκουσε τον θόρυβο από τη διάρρηξη και τις κραυγές της γυναίκας του, που ακούονταν ωσάν κάποιος να έκλεισε κατά λάθος το χέρι της στην πόρτα. Ανήμπορος να βοηθήσει ή ακόμη να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του, κόντεψε να τρελαθεί από το κακό και την αγωνία του.

Το μωρό που σώθηκε από το πιτ μπουλ
Οι διαρρήκτες απαίτησαν από τη γυναίκα να τους δώσει όσα λεφτά είχε. Όταν αυτή τους εξήγησε ότι δεν είχε λεφτά, τότε η γυναίκα ληστής άρπαξε το μωρό  και προσπάθησε να φύγει από εκεί που ήρθε. Η μητέρα προσπάθησε να την εμποδίσει και ακολούθησε συμπλοκή. Ο άντρας ληστής όμως επενέβη και κτύπησε με το πιστόλι στον κρόταφο τη μάνα του μωρού.
Η γυναίκα ληστής βρήκε την ευκαιρία και έτρεξε να φύγει από την πίσω πόρτα. Τότε ήταν που επενέβη το πιτ μπουλ. Ο σκύλος βρήκε επιτέλους τη δύναμη να πεταχτεί πάνω από την περίφραξη του χώρου φύλαξής του και να βρεθεί στην αυλή. Την καθήλωσε και δεν την άφησε να προχωρήσει και να φύγει. Φοβισμένη η ληστής μπήκε ξανά στο σπίτι, άφησε το μωρό στα χέρια της μάνας και έφυγε από την μπροστινή πόρτα.

Μάνα και μωρό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το τραύμα της μητέρας δεν ήταν σοβαρό και το μωρό συνήλθε μετά που βρέθηκε ξανά στην αγκαλιά της μάνας του.
Η αστυνομία δημοσίευσε τις πληροφορίες που έχει για το ζεύγος των ληστών, οι οποίοι όμως παραμένουν μέχρι στιγμής άφαντοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου