Ads

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

7χρονο κοριτσάκι βρίσκει το χαμένο σκυλάκι του ανήμερα Χριστούγεννα



Το 7χρονο κοριτσάκι και ο Μάρλι ξανασμίγουν
Ακόμη ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα. Ένα κοριτσάκι 7 χρονών ξαναβρήκε το σκυλάκι που της είχαν κλέψει μια μέρα προηγουμένως. Αυτήν τη φορά το θαύμα συντελέστηκε με τη βοήθεια κάποιου καλού Σαμαρείτη. 



Ο ύποπτος
Η εφτάχρονη Μία ήταν απελπισμένη, όταν την παραμονή των Χριστουγέννων της έκλεψαν το σκύλο της, Μάρλι, Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ. Πήγε με την οικογένειά της σε μια υπεραγορά στη Νέα Υόρκη για να κάνουν συμπληρωματικά ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και έδεσαν τον Μάρλι έξω από το κατάστημα. Άλλες φορές κάποιο μέλος της οικογένειας έμενε έξω να προσέχει τον Μάρλι. Αυτήν τη φορά όμως μπήκαν όλοι μαζί στην υπεραγορά γιατί τα ψώνια που θα έκαναν ήταν λίγα και θα τέλειωναν σε λίγα λεπτά.


Απουσίασαν για οχτώ λεπτά, χρόνος αρκετός για ένα κλέφτη σκύλων να αρπάξει τον Μάρλι και να εξαφανιστεί. Η σκηνή καταγράφηκε από την κάμερα του καταστήματος και θα τη δείτε στο βίντεο πιο κάτω. «Ο κόσμος μας άλλαξε στις δέκα το πρωί όταν μας έκλεψαν τον Μάρλι», είπε η μητέρα του κοριτσιού. «Ήταν τρομερό αυτό που μας συνέβη παραμονή Χριστουγέννων!».


Η σκηνή από το βίντεο αναμεταδόθηκε από διάφορα μέσα επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης. Ταυτόχρονα ετοιμάστηκαν από την οικογένεια αφίσες που τοποθετήθηκαν σε διάφορα μέρη της γειτονιάς.

Ο Μάρλι ενθουσιάστηκε που ξαναβρήκε την οικογένειά του
Ευτυχώς για το κορίτσι και την οικογένειά του υπάρχουν και καλοί άνθρωποι. Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει και μια καθηγήτρια Ισπανικών, που άκουσε για την κλοπή του σκύλου και που είδε κάποιον άντρα να επιδεικνύει ένα σκυλάκι προς πώληση. Ενώ ο άντρας ισχυριζόταν ότι είχε τον σκύλο πολλά χρόνια, ο ίδιος ο σκύλος ήταν φοβισμένος και δεν έδειχνε ότι συμπαθούσε τον πωλητή. Η γυναίκα υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αποφάσισε να αγοράσει τον σκύλο για να τον γλυτώσει από τα χέρια του παράξενου άντρα.


Πλήρωσε 220 δολάρια,  πήρε τον σκύλο και τον πήγε αμέσως σε κτηνίατρο. Η πρώτη δουλειά του γιατρού ήταν να σκανάρει το τσιπάκι. Οι πληροφορίες που πήρε τον βοήθησαν να διαπιστώσει το όνομα και το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη.


Ενώ η κυρία πήγαινε τον σκύλο στον κτηνίατρο, πολίτες που είδαν τη σκηνή και είχαν την εντύπωση ότι ο σκύλος ήταν κλοπιμαίος, τηλεφώνησαν στην αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον δράστη. Πρόκειται για γνωστό μικροαπατεώνα, ο οποίος βγήκε από τη φυλακή τρεις μέρες πριν κλέψει τον Μάρλι.


Συγκίνηση και μεγάλος ενθουσιασμός επικράτησε όταν το κοριτσάκι και η οικογένειά του υποδέχθηκαν τον Μάρλι. «Ήταν ένα δράμα για όλους μας ιδιαίτερα για τη μικρή μας κόρη», δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού. «Τώρα μπορούμε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα. Η αλήθεια είναι ότι η περιπέτειά μας μας έκανε να νιώσουμε καλύτερα το πνεύμα των Χριστουγέννων. Δεν ξέρω πώς να ευχαριστήσω την κυρία που αγόρασε τον σκύλο για να τον σώσει. Υπάρχουν ευτυχώς και καλοί Σαμαρείτες στην εποχή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου