Ads

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Κομμώτρια μέντιουμ ζώων: διαβάζει τις σκέψεις ζωντανών και νεκρών ζώων



Η κυρία Καρ με έναν πελάτη. Παίρνει σημειώσεις ενώ διαβάζει την σκέψη του.


Η Μάντι Καρ είναι 39 χρονών, κομμώτρια, ζει στην Αγγλία και ισχυρίζεται ότι διαβάζει η μάλλον «ακούει» τις σκέψεις κατοικίδιων ζώων των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν κάποιο λόγο να ανησυχούν. Η αμοιβή της είναι 120 ευρώ για κάθε συνεδρία.



Οι ειδικές της ικανότητες, όπως λέει η ίδια, δεν έχουν όρια γιατί μπορεί να επικοινωνήσει και με την ψυχή κάποιου νεκρού ζώου. Πρόσφατα μάλιστα διέγνωσε με βάση μια φωτογραφία που της έδειξαν ότι ένας σκύλος που βρίσκεται στην Αυστραλία έχει πρόβλημα με τους νεφρούς του.

Κάθε ζώο έχει τη δική του ιστορία να της εκμυστηρευτεί
Άρχισε να συνειδητοποιεί το ειδικό της χάρισμα όταν ήταν είκοσι χρονών. Ενώ έκοβε τα μαλλιά κάποιου, άκουσε μια φωνή που ζητούσε μια λιχουδιά. Τρόμαξε όταν διαπίστωσε ότι η φωνή εκείνη ήταν του σκύλου του πελάτη της. Διερωτήθηκε αν ήταν στα καλά της ή αν όντως είχε ξεχωριστές ικανότητες.


«Αρκεί να κοιτάξω μια φωτογραφία κάποιου ζώου και να αισθανθώ μέσα μου την αρρώστια από την οποία πάσχει και να ακούσω τι έχει να μου πει», δήλωσε η κομμώτρια.

Η ικανότητα της κυρίας Καρ να διαβάζει τις σκέψεις ζώων επεκτείνεται και στα ερπετά
Η κυρία Καρ γεννήθηκε κουφή, ακούει όμως με τη βοήθεια ακουστικών βαρηκοΐας. Δεν πιστεύει όμως ότι το πρόβλημα με την ακοή έχει σχέση με την ικανότητά της να επικοινωνεί σιωπηλά με τα ζώα. Αυτή η ικανότητα καλύπτει όχι μόνα ζώντα, αλλά και νεκρά ζώα, των οποίων τα μηνύματα μεταφέρει στους ιδιοκτήτες τους.


Μπορείτε να αμφισβητείτε τις ικανότητες της κυρίας Καρ ή ακόμη να αμφιβάλλετε για την ποιότητα του χαρακτήρα της. Το γεγονός όμως είναι ότι κάθε χρόνο 1.500 περίπου άτομα απευθύνονται σ’ αυτή και πληρώνουν 120 ευρώ για να τους βοηθήσει να επικοινωνήσουν με το αγαπημένο τους τετράποδο, είτε αυτό είναι νεκρό είτε ζωντανό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου